groene loper impressie

Ruyschenberg voltooid!

12 september 2016

Op 12 augustus jl. zijn de laatste 4 woningen van Ruyschenberg opgeleverd. Hiermee zijn alle 116 woningen voltooid.
Het hele deelplan is uiteindelijk in vier fases gerealiseerd.

Maar we zijn nog volop in ontwikkeling. In project Villa Spaendonck zijn nog 3 zeer luxe appartementen beschikbaar. Ook zijn er diverse bouwkavels te koop. Daarnaast werken we momenteel hard aan toekomstige projectontwikkelingen binnen De Groene Loper.

Gereed eind zomer 2016

02 februari 2016

De boorpalen zijn inmiddels allemaal geboord en doorgemeten. Na carnaval zal gestart worden met het aanvullen van de schone grond en het opschonen van de bouwput. De vloeren zullen in week 10 gelegd kunnen worden. De verwachting is dat de woningen eind van deze zomer gereed zijn. Met deze laatste woningen is de fraaie wijk Ruyschenberg dan voltooid.

De bouw vordert gestaag, eind maart worden de dakkappen geplaatst!

13 maart 2015Bouw laatste fase Ruyschenberg gestart!

14 oktober 2014

Maandag 13 oktober jl. heeft een feestelijke bijeenkomst plaatsgevonden voor de toekomstige bewoners van de allerlaatste fase van Ruyschenberg; een deelplan van De Groene Loper in Helmond. Het glas werd geheven om de start van de bouw te vieren.

Deelplan Ruyschenberg
Het uiterst succesvolle plan Ruyschenberg, deel uitmakend van De Groene Loper, telt 116 woningen. De laatste fase met 14 woningen completeert het geheel. Er zijn nog maar vier woningen te koop, namelijk één tweekapper en drie bungalows. Dit is echt uw allerlaatste kans om op deze prachtplek te wonen!

De Groene Loper
Het plan De Groene Loper bestaat uit drie deelgebieden die zijn vernoemd naar landheren die hun stempel hebben gedrukt op de geschiedenis van Helmond: Berlaer, Ruyschenberg en Arberg. De uitstraling is groen, dorps en knus. Elk gebied krijgt verder wel een eigen invulling en karakter. Er zijn woningen met tuin, appartementen, patio’s en vrije kavels. Deze nieuwe woonomgeving ligt op een van de mooiste locaties van Helmond: aan de noordelijke entree van de stad, gelegen tussen de Zuid-Willemsvaart, een 9-holes golfbaan en de Aarle Rixtelseweg. Het gebied is prima bereikbaar en stedelijke voorzieningen én het centrum van Helmond zijn om de hoek. De Groene Loper is een initiatief van SDK Vastgoed bv, VolkerWessels Vastgoed bv en gemeente Helmond.


De laatste 4 woningen in Ruyschenberg!

6 oktober 2014

Begin oktober is zusterbedrijf Stam + De Koning Bouw gestart met de realisatie van de allerlaatste fase van Ruyschenberg; een deelplan van De Groene Loper in Helmond. Na oplevering van deze woningen is Ruyschenberg met 116 woningen volledig voltooid. Er zijn nog maar vier woningen te koop, namelijk één tweekapper en drie bungalows. Dit is dus uw allerlaatste kans in dit geweldige plan!

Heeft u interesse, neem dan contact op met één van de makelaars of kijk op www.ruyschenberg.nl.

vb&t makelaars: 0492 - 537 873;
Van Santvoort Makelaars: 0492 - 525 552;
Broeckx-Praasterink: 0492 - 549 055.
De allerlaatste bouwfase van Ruyschenberg gaat van start!!!

1 september 2014

Op 1 oktober as. starten we met de bouw van de allerlaatste fase van Ruyschenberg! De eerste 4 van de 8 luxe bungalows worden gerealiseerd. Deze bungalows zijn zeer ruim en hebben een woninginhoud van ca 585m2. Klik hier voor de brochure. Allen zijn inmiddels verkocht en worden na verwaching opgeleverd in de zomer van 2015. Daarnaast wordt tegelijkertijd gestart met het bouwen van de 6 tweekappers. Hiervan zijn 5 tweekappers reeds verkocht en de laatste is nog te koop voor 285.000 euro VON. Klik hier voor de brochure Van de laatste 4 bungalows zijn nog 3 stuks vrij voor 280.000 euro VON per stuk.

Aanplant openbaar gebied Groene Loper gereed!

4 juni 2014

De Groene Loper doet haar naam eer aan; met het gereedkomen van de aanplant van het openbaar gebied is een prachtige leefomgeving ontstaan! Met waterpartijen, rietkragen, gebiedseigen bomen, heesters, en sierlijke grassen. Een bijzonder fraaie woonomgeving op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum en gelegen naast de Golfbaan Overbrug. Een ideale plek waar u de woning van uw dromen kunt realiseren, of nog een van de laatste beschikbare bungalows of tweekappers kunt bemachtigen.

Interesse? Neem contact met ons op!


Laatste patiobungalow Ruyschenberg verkocht!

3 juni 2014

Met de verkoop van de patiobungalow aan Walnoothof 6 hebben we ook de laatste woning in de 1e fase van dit fraaie plan verkocht! Wilt u wonen in Ruyschenberg? Dan is haast geboden! Er zijn slechts nog een paar woningen beschikbaar in de laatste fase. Pak die kans! Bel de makelaar:

vb&t makelaars (0492) 537 873
Van Santvoort Makelaars (0492) 525 552
Broeckx-Praasterink (0492) 549 055


De bouwhekken zwaaien open in Helmond op zaterdag 24 mei

21 mei 2014

Alvast een kijkje nemen in een nieuwbouwwoning in aanbouw? Dat kan op zaterdag 24 mei in Helmond. Dan zwaaien de bouwhekken van een groot aantal projecten open. Een soort Open huizen-route maar dan voor woningen in aanbouw. De nieuwe Cacaofabriek is het startpunt van de Nieuwbouwroute Helmond 2014. Hier is informatie verkrijgbaar over de route met de locaties waar geïnteresseerden op 24 mei tussen 11-15 uur gastvrij en geheel vrijblijvend op de bouwplaats ontvangen worden. Ook is in de Cacaofabriek informatie en deskundig advies te krijgen over hypotheken, Starterslening, Duurzaamheidslening en het bouwen op een eigen bouwkavel.
Ook De Groene Loper doet mee, met de laatste fase van Ruyschenberg. Op de bouwlocatie aan de Lindehof krijgen bezoekers tekst en uitleg over de woningen.
Deze Nieuwbouwroute wordt georganiseerd door de gemeente Helmond, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woningcorporaties, makelaars en banken. Geïnteresseerd in wonen in Helmond?

www.facebook.com/wonenHelmond
www.helmond.nl/nieuwbouwrouteVerkoopsucces in laatste fase Ruyschenberg; start bouw in aantocht?

31 maart 2014

In oktober jl. zijn we van start gegaan met de verkoop van de laatste veertien huizen in Ruyschenberg. Deze 6 tweekappers en 8 bungalows completeren het fraaie geheel. De laatste kans om hier te kunnen wonen is echt een unieke kans: nieuwbouw met hedendaags comfort, en indeling en afwerking naar eigen smaak, maar dan ook nog in een wijk die al af is; inclusief bestrating, verlichting, veel groen, waterpartijen en zelfs een speeltoestel voor de kinderen of kleinkinderen!

De verkoop verloopt gestaag; dit voorjaar hopen wij het startsignaal van de bouw te kunnen geven.
Zowel van de bungalows als van de tweekappers zijn er nog maar een paar beschikbaar. Wacht dus niet te lang!

U woont hier al vanaf € 280.000,- v.o.n.!Hoogste punt bereikt in Ruyschenberg!

4 februari 2014

Jongstleden 21 januari is met het aanbrengen van de dakkap het hoogste punt bereikt van de 32 geschakelde woningen en 4 tweekappers waarvan de bouw vorig jaar september is gestart. Medio 2013 heeft ontwikkelaar SDK Vastgoed een overeenkomst gesloten met Syntrus Achmea Real Estate & Finance voor het realiseren van 32 geschakelde woningen aan de Esdoornhof, bestemd voor verhuur in de vrije sector. Naar verwachting zijn de woningen nog voor aanstaande zomer gereed, tezamen met de 4 particuliere tweekappers.

Deelplan Ruyschenberg
De Esdoornhof is het middelste deel van Ruyschenberg. De geschakelde woningen liggen hier deels terugspringend aan een groen middengebied.

Het uiterste succesvolle plan Ruyschenberg, deel uitmakend van De Groene Loper, telt 116 woningen waarvan er komende zomer 102 zijn gerealiseerd. De laatste 14 woningen die Ruyschenberg completeren zijn momenteel in verkoop. De helft is hiervan inmiddels verkocht, en wij verwachten in het voorjaar de start van de bouw te kunnen aankondigen. Wilt u hier ook wonen?
Wacht dan niet te lang meer...

De Groene Loper
Het plan De Groene Loper bestaat uit drie deelgebieden die zijn vernoemd naar landheren die hun stempel hebben gedrukt op de geschiedenis van Helmond: Berlaer, Ruyschenberg en Arberg. De uitstraling is groen, dorps en knus. Elk gebied krijgt verder wel een eigen invulling en karakter. Er zijn woningen met tuin, appartementen, patio’s en vrije kavels. Deze nieuwe woonomgeving ligt op een van de mooiste locaties van Helmond: aan de noordelijke entree van de stad, gelegen tussen de Zuid- Willemsvaart, een 9-holes golfbaan en de Aarle Rixtelseweg. Het gebied is prima bereikbaar en stedelijke voorzieningen én het centrum van Helmond zijn om de hoek. De Groene Loper is een initiatief van SDK Vastgoed bv, VolkerWessels Vastgoed bv en gemeente Helmond.

25 januari Open Huis Walnoothof 6

21 januari 2014

In het eerste gedeelte van Ruyschenberg hebben we nog één woning te koop. Een fraaie en bijzonder ruime patiobungalow. Badkamer en keuken zijn nog geheel naar eigen smaak te kiezen.
U kiest, wij betalen! Bij de aankoop van de woning krijgt u namelijk 2 cheques van € 5.000,- cadeau; een voor de keuken en een voor de badkamer.

Aanstaande zaterdag 25 januari houden we open huis, van 11u tot 12.30u. Tot dan!
Eerste koopcontracten getekend van laatste fase Ruyschenberg

9 december 2013

Het succes van Ruyschenberg blijft aanhouden. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de rustige woonhofjes, de leuke jaren ’30 architectuur en het nodige groen in en om de wijk. Opgeteld bij het brede aanbod en de realistische en betaalbare huisprijzen. In een rustig maar gestaag tempo vinden dus zo geïnteresseerden de weg naar de laatste fase van het fraaie nieuwbouwplan in De Groene Loper. De zes tweekappers en acht bungalows zijn populair en krijgen veel aandacht van woningzoekenden. En niet zonder resultaat: de eerste koopcontracten zijn inmiddels gesloten. Er zijn nog maar een paar woningen beschikbaar. Geïnteresseerden moeten er dus snel bij zijn.Komend voorjaar start de bouw van deze derde en laatste fase. Dat verwacht SDK Vastgoed -die namens VOF De Groene Loper Ruyschenberg- ontwikkelt, op basis van de huidige voortgang van het aantal verkopen. Het gaat in totaal om veertien woningen die volledig beantwoorden aan de hedendaagse vraag naar comfort en flexibiliteit. Vraaggericht bouwen dus. Zo hebben alle bungalows standaard vloerverwarming en twee badkamers. En daarbij kan de koper zonder meerkosten kiezen uit meerdere indelingsvarianten. De tweekappers hebben standaard de luxe van een apart toilet op de verdieping en kennen een breed scala aan opties.

Fase twee nadert hoogste punt
Op dit moment wordt er druk gebouwd aan 36 rij- en hoekwoningen en vier tweekappers uit de tweede fase van Ruyschenberg. In januari bereikt dit deel zijn hoogste punt. Samen met de reeds gebouwde woningen in deelplan Berlaer krijgt het plan De Groene Loper zo steeds verder vorm.

Deelplan Ruyschenberg
De nieuwe woonwijk Ruyschenberg is een onderdeel van De Groene Loper aan de Kanaaldijk Noordwest in Helmond, en sluit aan op de Zwanenbeemd. De woningen worden gebouwd in een jaren '30-architectuur, afgestemd op persoonlijke woonwensen. Ruyschenberg telt bij voltooiing 116 woningen en is zeer divers, de architectuur vertrouwd en de geborgenheid groot. Ruyschenberg heeft als belangrijkste kenmerken:
  • breed aanbod: rij-, hoek- en kopwoningen, tweekappers, bungalows, vrijstaand geschakelde woningen en patiowoningen;
  • aansprekende architectuur;
  • hoogwaardig uiterlijk door duurzaam materiaalgebruik;
  • dorpse uitstraling;
  • kleinschalige woonhofjes met elk een eigen identiteit;
  • autoluw en kindvriendelijk;
  • veel aandacht voor openbaar groen;
  • op loopafstand van het stadscentrum Helmond, de Warande en de golfbaan.Start verkoop druk bezocht!

7 oktober 2013

Het was een drukte van jewelste in de Walnoothof te Helmond. Afgelopen zondag 6 oktober ging hier de verkoop van de laatste 14 woningen in plan Ruyschenberg van start. 6 tweekappers en 8 bungalows maken straks de fraaie wijk compleet. Wilt u deze laatste kans nog benutten en uw woonwensen waarmaken? U kunt uw voorkeur kenbaar maken tot 15 oktober aanstaande! Neem contact op met een van onze makelaars! 
DOOR | ACCELERATING YOUR BUSINESS